sunnuntai 30. toukokuuta 2010

ja taas kortteja:)

Pitäisköhän sitä tehdä välillä jotain muuta kuin kortteja? Koukussa kortteihin löytyy niin hyviä haasteita, että niihinhän on pakko osallistua ja yhden jälkeenhän on pakko tehdä lisää:) Tässä ensimmäisenä Koukussa kortteihin tekniikka kympin ensimmäinen haaste masking:

Ei ehkä se onnistunein näyte kyseisestä tekniikasta,mutta menköön tän kerran:)

Tässä kissa ottaa rennosti:) Mie tykkään tästä kuvasta tosi paljon kissaihminen kun olen:)
Kaverilla on lähiaikoina tulossa vauva ja vielä on mysteeri kumpi on kysessä joten tein kortin tytölle sekä pojalle:)

perjantai 28. toukokuuta 2010

Kortti pojalle

Ajattelin tehdä kortin pojalle kun niitä on aika vähän. Miul on loputon operaatio saada kaikki leimakuvat käytetty niitä on postista suorastaan satanut:) Kiitos kaikille lähettäjille;) Vkon loppuna kaiken ajan vie kirppis jonne lähden kaverin ja siskon kanssa myymään pieneksi jääneitä lasten vaatteita. Siinäkin on oma vaivansa hinnoitella ja katsoa sopivat vaatteet, mutta tässä nyt tää kortti:)

torstai 27. toukokuuta 2010

P*askartelu haaste kortti

P*askartelu haasteessa oli aiheena Musta ja valkoinen ja tämän sain aikaseksi noilla ehdoilla:)
Yllättävän vaikea tehdä kun melkein kaikki koristeet on ihan jotain muuta ja rock tyyliin ei oikein kukat sovi ja jos sopis ni pitäs olla punasiset, mutta kiva haasteen aihe:)

Tää sitten on jo vähän värikkäämpi:)

tiistai 25. toukokuuta 2010

Bloginamua..

... tarjoaa Sannas . En osaa kuvaa tähän laittaa :(

En vieläkään osaa lisätä noita kuvia joita klikkaamalla pääsee kyseiselle sivulle joten laitetaan nää loputkin ihan vaan linkkinä.

http://alizabethy.blogspot.com

http://passionforcrafts.blogspot.com

http://mariannescraftroom.blogspot.com

Näistä siis löytyy lisää herkkuja:)

maanantai 24. toukokuuta 2010

Kortteja,kortteja:)

Nyt on tosiaan taas korttikausi menossa:)Tekemistä olis muutakin pitäisi kuvata ja hinnoitella nettikouppaan askartelu tarvikkeita,mutta nää sadepäivät saa aina olon uupuneeksi:( No tässä kuitenkin muutama kortti:)
Liilaa.Nää kaikki kortit meni aika selkeillä väri teemoilla:)
Tällä kortilla osallistuin Koukussa kortteihin haasteeseen.
Tuo vauva on jokseenkin ihana:) Jos joku ystävällinen ihminen paljastaisi kenen leimasin tuo on? Oon saanut sen muistaakseni jossain vaihdossa.

Tästä tuli hieman huono kuva. On jotenkin paljon sinisempi kuin oikeesti.

Vaikea tehdä pojalle tarkoitettua korttia kun ei voi koristeita laittaa liikaa.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Arvonta suoritettu!

Koko päivän se oli mielessä ja muistuttelin jatkuvasti itseäni,mutta silti meinasi unohtua kun skräppäsin niin innoissani tytölleni muistoa ensimmäisestä vuodesta:) Arvonnassa apuna oli mieheni ja kulhosta paljastui numerot 1 ja 3 eli TUULIS ja BISSECAT! Onnea molemmille!:) Laitatteko s-postiini osoitteenne ja kumman yllärin haluaisitte? hand.made.bys.s1@gmail.com

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Koru ja kortteja

Nyt alkaa miun ensimmäinen äitienpäivä olee ohi sen kunniaksi pari korttia ja yks koru:) Osallistukaa ihmeessä alempana olevaan arvontaan jos menee 800 kävijää rikki ennen osallistumis ajan päättymistä arvon vielä yhden yllärin lisää:)


korteista ei ole sen kummempaa sanomista :)

Kivet värjättyä akaattia ja metalli osat messinkiä. Nuo kivet on miun suosikkeja,mutta en osaa pitää niin isoja koruja mihin nuo sopisi. Ehkä opettelen sellaisia pitämään kun tuo lapsukainen on vähän vanhempi kun tykkää niin repiä kaikkia koruja:)

lauantai 8. toukokuuta 2010

700 täynnä..:)

ohhoh näyttäisi olevan 700 kävijää täynnä. Sen kunniaksi järjestän arvonnan. Osallistua voi kommentoimalla ja kertomalla mistä pidät blogissani ja mitä haluaisit lisää. Osallistumis aikaa on keskiviikkoon 12.5 klo. 20.00 asti jolloin arvon kommentin jättäneiden kesken 2 yllätyspakettia. Laita kommenttiin haluatko askartelu vai koruaiheisen yllätyksen:)

torstai 6. toukokuuta 2010

Mummoille

Yritän tässä vähän kunnostautua tän blogin kanssa. Ihan liian vähän tulee laiteltua kuvia ja kirjoteltua.Tämän kertaset kortit saa teemansa yllätys yllätys äitienpäivästä:) Tällä kertaa mummoille. Mie kuulun onnellisiin ihmisiin kun on kaikki isovanhemmat elossa ja olen heidän kanssa tosi hyvissä väleissä siispä mummojahan on muistettava eihän meitäkään ilman heitä olisi ;)


Molemmissa tylsästi samat kuvat,mutta miun mielestä sopii hyvin aiheeseen. Käsiala on ihan jäätävää kun ei löytynyt mummolle leimasinta tai ääriviiva tarraa varastoista. Tässä taas tällä kertaa huomenna lisää jos saan jo aloitetut kortit ja korut valmiiksi. Nyt nimittäin uni kutsuu:)

tiistai 4. toukokuuta 2010

Yllätyksiä,tauluja ja kortti:)

Taas pitkästä aikaa saa päivitettyä tätäkin:) Tuossa nesimmäisessä kuvassa on Kevät-kesä SHY:n lähettämä ensimmäinen paketti. Näissä on kiva olla mukana kun saa yllätyksiä joita ei itse olisi älynnyt etsiäkään:)

Sitten aivan ihania( ainakin miun mielestä:)) tauluja lapsille.

Ja viimeisenä kortti. Näitä ei oo tullut pitkään aikaan tehtyä, mutta sain innostuksen takaisin kun liityin Koukussa kortteihin "yhteisöön".  Ja sitten vihdoin ja viimein ostin Pro Markereita ja olen täysin koukussa niihin :) Pakko saada lisää! Tässä jutut tällä kertaan pitää lähtee värittämään:)